Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των τροφών

Σκοπός των διαλέξεων είναι η παρουσίαση 80 τροφών και των θεραπευτικών ιδιοτήτων τους, ώστε μετά το πέρας των σεμιναρίων ο κάθε σπουδαστής να μπορεί να χρησιμοποιήσει την καθημερινή διατροφή για τη βελτίωση της υγείας του.

Δομή σεμιναρίων

Σεμινάριο 1-10: Σε κάθε σεμινάριο θα αναλύονται οι θεραπευτικές ιδιότητες 8 τροφών.

Σεμινάριο 11-15: Σε κάθε σεμινάριο θα αναλύεται η διατροφική προσέγγιση για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων (π.χ. υπερχοληστερολαιμία, διαβήτης κ.λ.π.) με τα παρακάτω βήματα:
    1)   Περιγραφή ασθένειας
    2)   Διατροφική παρέμβαση και προσδοκώμενα αποτελέσματα


    Εισηγητής: Φίλιππος Κουβάτσος, Κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος (Απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών)
Επιστημονικός σύμβουλος www.herb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου