Σκοπός των διαλέξεων είναι η παρουσίαση 80 τροφών και των θεραπευτικών ιδιοτήτων τους, ώστε μετά το πέρας των σεμιναρίων ο κάθε σπουδαστής να μπορεί να χρησιμοποιήσει την καθημερινή διατροφή για τη βελτίωση της υγείας του.
Εισηγητής: Φίλιππος Κουβάτσος, Κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος (Απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών)
Δομή σεμιναρίων
Σεμινάριο 1-10: Σε κάθε
σεμινάριο θα αναλύονται οι θεραπευτικές ιδιότητες 8 τροφών.
Σεμινάριο 11-15: Σε κάθε
σεμινάριο θα αναλύεται η διατροφική προσέγγιση για την αντιμετώπιση διαφόρων
παθήσεων (π.χ. υπερχοληστερολαιμία, διαβήτης κ.λ.π.) με τα παρακάτω βήματα:
1)
Περιγραφή
ασθένειας
2)
Διατροφική
παρέμβαση και προσδοκώμενα αποτελέσματα
Εισηγητής: Φίλιππος Κουβάτσος, Κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος (Απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών)
Επιστημονικός σύμβουλος www.herb.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου